Συνεχίστηκαν και σήμερα οι παρακλήσεις στα Νάματα.

2013-08-07 22:24

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι παρακλήσεις στα Νάματα. Ο ιερέας της ενορίας στο κήρυγμά του τόνισε πως « …αυτή η γυναίκα την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά ως Θεοτόκο οι αιρετικοί την υποτιμούν. Στηρίζονται λανθασμένα στο περιστατικό του γάμου εν Κανά, όπου ο Χριστός δεν την αποκάλεσε καν μητέρα του αλλά γυναίκα. Τι είναι μεταξύ εμού και σου γυναίκα;

Τι πρόσθεσε όμως ο Χριστός που προσπερνούν οι αιρετικοί; Ενώ από τη μία της είπε «Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου» ταυτόχρονα εκτέλεσε αυτό το οποίο αυτή η γυναίκα του ζήτησε. Θαυματούργησε στον γάμο της Κανά, ενώ δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα Του!!!

Αυτή λοιπόν η γυναίκα την οποία υποτιμούν οι αιρετικοί άλλαξε το Θείο σχέδιο!!!

Σ’ αυτή λοιπόν τη γυναίκα την οποία πολύ σωστά την τιμούμε ως Θεοτόκο κάνουμε παρακλήσεις και δεήσεις ώστε να μεσιτεύει στον Υιό και Θεό της υπέρ ημών».

Αύριο στις 5 το απόγευμα όσοι Ναματιανοί επιθυμούν μπορούν να κατεβούν στο γειτονικό Σισάνι για να εξομολογηθούν στον πνευματικό πατέρα Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο πρωτοσύγκελο της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Το Σάββατο 10/8 οι πιστοί θα έχουν ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων στην πρωινή Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί.

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode