Άμεση η ανάγκη στήριξης των αναξιοπαθούντων-αδύναμων οικονομικά οικογενειών στο Σισάνι.

2015-11-25 22:07

 

Την ανάγκη στήριξης των αναξιοπαθούντων-αδύναμων οικονομικά οικογενειών επεσήμανε ο εφημέριος της ενορίας π. Μιχαήλ Στεφάνου. Η εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας μας συναισθανόμενη αυτή την ανάγκη αποφάσισε ομόφωνα να οργανώσει μία προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και χρημάτων προς ανακούφιση αυτών των οικογενειών.

Ως εκ τούτου από φέτος τον Δεκέμβριο, όσοι ενορίτες επιθυμούν μπορούν να φέρνουν είδη πρώτης ανάγκης στον ναό ή να ρίπτουν τον οβολό τους σε ειδικό κυτίο που θα τοποθετηθεί εντός του ιερού μας ναού.

Επίσης, σε μία προσπάθεια για να καλυφθούν και οι ανάγκες μαγειρεμένου φαγητού, όσες και όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν την διάθεσή τους να μαγειρεύουν μία μερίδα φαγητό ανά εβδομάδα.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της αυταπάρνησης και της θυσίας. Ο Χριστός βρίσκεται έξω από την πόρτα μας και κρούει έχοντας την μορφή του πτωχού αδελφού μας. Ας του ανοίξουμε, ας τον υποδεχτούμε, ας του προσφέρουμε ό, τι πολυτιμότερο έχουμε. Την αγάπη μας!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας την οποία θεωρούμε δεδομένη.

Τα φετινά Χριστούγεννα ευχόμαστε να είναι τα καλύτερα για όλους, τα Χριστούγεννα που θα πάρουμε αλλά και θα δώσουμε πολύ αγάπη!

 

Η εκκλησιαστική επιτροπή

 

 

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode